Mottónk

Digitális szárnyak csapatodnak

NESTED Kft.

Kollégákból digitális csapat

A jövő a digitális tudásé. És mi szeretnénk, ha modern csapatok birtokában lennének ennek a tudásnak.

A Nested azt tűzte ki célul, hogy egyéni és vállalati szinten a holnap kihívásaira készíti fel a ma tehetséges munkavállalóit.

Hatékony csapatmunka, design thinking, digitális transzformáció.

Ez csak néhány terület, amelyre az elmúlt években minden figyelmünket és szabad percünket fordítottuk, de folyamatosan bővülő szakértői csapatunkkal azon dolgozunk, hogy segítsünk összekapcsolni a tudást a csapatoddal.

Rólunk

Ismerkedjünk meg

Küldetésünk, hogy munkatársaidból olyan csapatot építsünk, akik készek a jövő kihívásaira.

Akikkel már együtt dolgoztunk

Referenciák

Örömömre szolgál, hogy a NESTED Kft. csapatával együttműködhettünk és szolgáltatásaikat ajánlhatom. Veronika és Gábor kiváló projektmenedzsment készségeikről tettek tanúbizonyságot, melyet évtizedes iparági tapasztalataik során szereztek. A folyamataink megismerésében és a felkészülésben precíz, körültekintő munkát végeztek. Mindezek mellett jelentős hozzáadott értéket képviselt az általuk tanúsított szenvedély és szakmai alázat. Emiatt is szívesen dolgozunk velük és a NESTED megbízható csapatával a jövőben.

customer-image
  • Szmolinka Zsolt
  • Ügyvezető

A NESTED Kft. kollégáival, Kormány Veronikával és Turi Gáborral a 2019-es Climathon szervezése során került cégünk kapcsolatba. A rendezvény előkészítése során zajlott egyeztetéseken is látszódott, hogy hozzáállásuk professzionális és sok tapasztalattal rendelkeznek ilyen jellegű hackathon-ok lebonyolításában. A 2019-es Climathon során 5 csapattal dolgoztak együtt 24 órán keresztül megoldást keresve a “Találjunk együtt megoldást a hulladékokból származó levegőszennyezésre!” kihívásra. A csapatok mentorálásában és ötleteiknek kidolgozásában lelkiismeretesen segítettek, ezzel meggyőzvén engem arról, hogy munkájuk iránt elkötelezett szervezetről van szó. Remélem a jövőben is adódik lehetőség a velük való közös munkára és bízom benne, hogy további sikereket fogunk elérni közösen!

customer-image
  • Póser Zoltán
  • Ügyvezető

NESTED - HSA

A NESTED Agilis módszerek témában tartott tréninget. Szimpatikusak, felkészültek voltak a témában, naprakész gyakorlati példákat hoztak, mindezt személyre szabva. Több általuk javasolt eszközt is alkalmaztunk folyamatainkban.

customer-image
  • Vitos Albert
  • Munkaerő-közvetítési Üzletágvezető

További információkért

Írj nekünk!

Ha szolgáltatásaink felkeltették érdeklődésed, lépj velünk kapcsolatba további információért!
Elolvastam az Adatkezelési tájékoztatót